Ugrás a tartalomra

Vásárolj most, fizess 3 részletben a Klarnával

Steak fajitas – CRISPi

Steak fajitas – CRISPi

Ninja Test Kitchen
Előkészítés: 15 perc
Elkészítés: 37 perc
6 adag

TIPP: Locsold meg chiliolajjal egy kis extra csípősségért!

Ajánlott Ninja eszköz

Hozzávalók

4 közepes kaliforniai paprika, 1 cm-es szeletekre vágva

2 vöröshagyma, megtisztítva, 0,5 cm-es szeletekre vágva

3 evőkanál növényi olaj

2 evőkanál fajitas fűszerkeverék

Tengeri só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint

3 darab hátszín steak (kb. 225 g/db), 0,5 cm-es csíkokra vágva

8–12 db 24 cm-es tortillalap (gluténmentes ételhez használj gluténmentes tortillát)

Elkészítés

1. lépés
Helyezd be a ropogósítótálcát a nagy edénybe. Egy nagy tálban keverd össze a paprikát és a hagymát 2 evőkanál olajjal, 1½ evőkanál fajitas fűszerkeverékkel, sóval és borssal, majd öntsd át a ropogósítótálcára.

2. lépés
Csatlakoztasd az adaptert a CRISPi PowerPodhoz, majd helyezd a tartályra. Nyomd meg a MODE gombot, amíg az AIR FRY (forrólevegős sütés) mód világít, állítsd be az időt 10 percre, és nyomd meg a START gombot a sütés elindításához. Amikor a kijelzőn 5 perc marad, vedd le a PowerPodot, és keverd át a zöldségeket szilikonvégű csipesszel. Tedd vissza a PowerPodot, és nyomd meg a START gombot a folytatáshoz.

3. lépés
Amikor a zöldségek elkészültek, forgasd össze a marhahúst a maradék olajjal és fűszerkeverékkel, ízlés szerint sózd és borsozd. Tedd a húst a zöldségek tetejére a tartályban. Helyezd vissza a PowerPodot, állítsd AIR FRY módra, állíts be 12 percet, majd nyomd meg a START gombot.

4. lépés
Amikor 4 perc marad, vedd le a PowerPodot, és keverd át csak a húst szilikonvégű csipesszel. Tedd vissza a PowerPodot, majd nyomd meg a START gombot a folytatáshoz.

5. lépés
Amikor a sütés befejeződött, tálald a marhahúsos fajitast tortillalapokkal és tetszés szerinti feltétekkel.