Ugrás a tartalomra

Vásárolj most, fizess 3 részletben a Klarnával

Sós karamellás jegeskávé hideg tejhabbal – Luxe Café

Sós karamellás jegeskávé hideg tejhabbal – Luxe Café

Ninja Test Kitchen
Előkészítés: 5 perc
Elkészítés: 10 perc
1 adag

Forró változathoz: válaszd a CLASSIC és a THIN beállításokat, és hagyd ki a jeget.

Hozzávalók

csésze Over-ice kávé

55 ml tejszín

1 evőkanál tej

2 teáskanál karamellszirup

¼ teáskanál kóser só

Jégkockák, ízlés szerint

Elkészítés

1. lépés:
Helyezd be a “luxe” filtert a kávéfőző karba. Ezután illeszd be a kart az őrlő kimenetbe.

2. lépés:
A középső tárcsát állítsd az OVER ICE feliratra (világít). Használd a SIZE gombot a 10 oz (kb. 295 ml) kávéhosszúság kiválasztásához. Állítsd be az őrlési finomságot, majd nyomd meg a START GRIND gombot.

3. lépés:
Illeszd be a kart a főzőegységbe és rögzítsd jobbra fordítva.

4. lépés:
Tegyél jeget egy kb. 470 ml-es pohárba és helyezd a kávéfőző kar alá (ha a pohár nem fér el, távolítsd el a középső csepptálcát). Nyomd meg a középső tárcsát a főzés indításához (START BREW).

5. lépés:
Tedd a tejszínt, a tejet, a karamellszirupot és a sót a tejhabosító kancsóba, majd helyezd a tejkancsó tartóra. Hajtsd bele a gőzölőcsövet, a feje érjen bele a keverékünkbe.

6. lépés:
Nyomd meg a MILK TYPE gombot, válaszd ki a DAIRY opciót (tej alapú) – felirat világít. A tárcsával válaszd a COLD FOAM (hideg tejhab) opciót – felirat világít. Nyomd meg a START FROTH gombot. Add a kávéhoz az elkészült hideg, sós karamellás tejhabot.