1. lépés
Helyezd be a ropogósítótálcát a nagy edénybe. Tedd az összes hozzávalót – a csirkét kivéve – egy nagy tálba, és keverd össze, amíg pasztává nem áll össze. Ezután add hozzá a lelapított vagy félbevágott csirkét, és alaposan dörzsöld be a páccal, hogy egyenletesen befedje. Fedd le, és tedd a hűtőbe legalább 1 órára, de legfeljebb 24 órára pácolódni.
2. lépés
A főzés megkezdése előtt melegítsd elő a készüléket 5 percig. Csatlakoztasd az adaptert a CRISPi PowerPod egységhez, majd helyezd fel a tartályra. Nyomd meg a MODE gombot, amíg a ROAST (sütés) mód világít, állítsd be az időt 5 percre, majd nyomd meg a START gombot.
3. lépés
Ha az előmelegítés kész, helyezd a csirkét mellével lefelé a ropogósítótálcára. Tedd vissza a PowerPod egységet a tartályra, nyomd meg a MODE gombot, amíg ismét a ROAST mód világít, állítsd be az időt 55 percre, majd nyomd meg a START gombot a sütés megkezdéséhez.
4. lépés
Amikor a kijelzőn 30 perc látható, vedd le a PowerPod egységet, és fordítsd meg a csirkét. Helyezd vissza a PowerPodot, és nyomd meg a START gombot a sütés folytatásához.
5. lépés
Amikor a sütés befejeződött, győződj meg róla, hogy a csirke elérte a kívánt ropogósságot, valamint legalább 75 °C belső hőmérsékletet egy húshőmérő segítségével. Vedd ki a csirkét, és pihentesd vágódeszkán 15 percig. Tálalásként ajánljuk mellé a sült krumplit és a kukoricát.