Ugrás a tartalomra

Vásárolj most, fizess 3 részletben a Klarnával

Karamellás Blondie fagyasztott joghurt pereccel – CREAMi

Karamellás Blondie fagyasztott joghurt pereccel – CREAMi

Ninja Test Kitchen
Előkészítés: 5 perc
Elkészítés: 24 óra és 5 perc
6 adag

Ha szereted az édes és sós ízek párosítását, ez a desszert neked való! A ropogós, sós perec és az édes karamellszósz kombinációja egy olyan joghurtalapú finomságot eredményez, amit újra és újra el fogsz készíteni.

Tipp: Növényi alapú joghurttal tejmentesen is elkészíthető.

Hozzávalók

3 doboz teljes tejből készült vaníliás joghurt

1/3 csésze (kb. 30 g) tört sós perec

2 evőkanál karamellszósz

Elkészítés

1. lépés
Öntsd a joghurtot egy üres CREAMi® Deluxe Pint pohárba a SCOOPABLE MAX FILL jelzésig. Zárd le a tárolófedelet, és fagyaszd le 24 órára.

2. lépés
Vedd ki a poharat a fagyasztóból, és távolítsd el a fedelét. Helyezd a poharat a külső edénybe, szereld fel a Creamerizer™ Paddle-t a fedélre, majd zárd le. Helyezd az összeállított edényt a motoros alapra, és fordítsd jobbra a kart, hogy rögzítsd a platformot.

3. lépés
Válaszd a TOP, FULL vagy BOTTOM beállítást, majd a tekerőgombbal állítsd be a FROZEN YOGURT programot.

4. lépés
Egy kanál segítségével készíts egy kb. 4 cm széles lyukat, amely a pohár aljáig ér. Ebbe a mélyedésbe add hozzá a tört perecet és a karamellszószt, majd indítsd el a MIX-IN programot.

5. lépés
A feldolgozás befejeztével kanalazd ki a fagyasztott joghurtot a pohárból, tedd tálba, és azonnal tálald. Ízlés szerint locsold meg további karamellszósszal, és szórd meg extra perecdarabokkal.