1. lépés
Egy nagyobb, mikrózható tálba tedd a krémsajtot, majd melegítsd 10 másodpercig a mikróban. Add hozzá a kakaóport, a cukrot és a vaníliakivonatot. Kézi habverővel vagy spatulával keverd el, amíg a keverék krémes, “máz” állagú nem lesz (kb. 60 másodperc).
2. lépés
Fokozatosan keverd hozzá a habtejszínt és a tejet, amíg teljesen el nem elegyedik, és a cukor fel nem oldódik.
3. lépés
Öntsd a keveréket egy üres CREAMi™ Pint edénybe. Tedd rá a tárolófedőt, és fagyaszd le legalább 24 órára.
4. lépés
Vedd ki a Pintet a fagyasztóból, és távolítsd el a fedelét. Helyezd a Pintet az külső edénybe, rögzítsd a Creamerizer™ Paddle keverőt a fedélre, majd zárd rá a fedelet az edényre. Helyezd az összeállított edényt a motoros alapra, és fordítsd jobbra a kart, hogy felemelkedjen és rögzüljön a helyén.
5. lépés
Válaszd ki az ICE CREAM programot.
6. lépés
A program befejezése után adhatsz hozzá extra feltéteket (mix-in), vagy azonnal tálalhatod a fagyit.