Ugrás a tartalomra

Vásárolj most, fizess 3 részletben a Klarnával

Baconös-kéksajtos hamburger – WOODFIRE

Baconös-kéksajtos hamburger – WOODFIRE

Ninja Test Kitchen
Előkészítés: 10 perc
Elkészítés: 45 perc
4 adag

Hozzávalók

450 g 90/10 darált marhahús

1 teáskanál só

1/4 teáskanál őrölt fekete bors

4 szelet vastag bacon

4 db briós vagy rusztikus hamburgerzsemle

Feltétek:

Majonéz

110 g kéksajt morzsolva

1 érett fürtös paradicsom, vékonyra szeletelve

Salátalevelek

Elkészítés

1. lépés
Szereld be az Accessory Frame-et a készülék alsó szintjére, béleld ki a Pro-Heat serpenyőt alufóliával, majd helyezd rá a Pro-Heat serpenyőt.

2. lépés
Állítsd a tekerőgombot MAX ROAST módra, állítsd a hőmérsékletet 700°F-ra (kb. 370°C) és az időt 10 percre. Nyomd meg a START/STOP gombot az előmelegítés indításához (ez kb. 25 percet vesz igénybe).

3. lépés
Egy közepes tálban fűszerezd a darált marhahúst sóval és borssal. Oszd négy egyenlő részre (kb. 110 g-os pogácsák), és formázz kb. 4 cm vastag hamburgerpogácsákat. Tedd félre.

4. lépés
Amikor a készülék előmelegítése befejeződik, és megjelenik az ADD FOOD és PRS STRT üzenet, nyisd ki az ajtót, helyezd a baconszeleteket a serpenyő egyik oldalára, a hamburgerpogácsákat pedig a másik oldalára. Csukd be az ajtót, majd nyomd meg újra a START/STOP gombot a sütés elindításához. Süss 10 percig. Félidőben, amikor a készülék FLIP üzenetet jelez, vedd ki a bacont és tedd papírtörlővel bélelt tányérra, majd fordítsd meg a hamburgerpogácsákat.

5. lépés
Amikor a sütés befejeződött, és a hamburgerek elérték a kívánt átsültségi szintet, nyisd ki az ajtót, és vedd ki a serpenyőt.

6. lépés
Állítsd össze a hamburgereket: kend meg a zsemléket majonézzel, majd rétegezd rá a salátát, paradicsomszeleteket, bacont és a morzsolt kéksajtot. Azonnal tálald.