A szárított gyümölcsöket tedd egy nagy tálba, keverd össze a brandyvel vagy a portóival, valamint a narancslével és -héjjal. Ha lehetséges, fedd le, és hagyd állni egy éjszakán át.
Szitáld a lisztet és a fűszerkeveréket a tálba, majd add hozzá az összes többi hozzávalót, és alaposan keverd össze.
Kenj ki egy 1 literes pudingformát, és az aljába helyezz egy kis kör alakú sütőpapírt. Kanalazd bele a masszát, majd a tetejére is tegyél egy sütőpapír-kört.
Fedd le egy akkora alufóliával, hogy az túllógjon a forma szélén, középen hajts egy ráncot a tágulás miatt. Kösd át madzaggal.
Önts 1,5 liter vizet a főzőedénybe. Helyezd a pudingot a főző- és ropogós kosárba. Zárd le a fedelet, a csúszkát állítsd balra, és győződj meg róla, hogy a nyomásszelep SEAL (zárt) állásban van. Válaszd ki a PRESSURE funkciót, majd állítsd HIGH fokozatra.
Állítsd be az időt 70 percre, majd nyomd meg a START/STOP gombot a főzés elindításához (a készülék kb. 17 percig építi fel a nyomást a tényleges főzés előtt).
A nyomás alatti főzés befejezése után a készülék természetesen hűl le. Csak akkor nyisd ki óvatosan a fedelet, amikor a nyomás teljesen leeresztett.
Brandy vajjal tálald.